Lamellen dak -
Het hele jaar
door genieten

outdoor living - realisaties

Ontdek de verschillende modellen

Wil je van je tuin of terras kunnen genieten, no matter what? Dan is een lamellen dak een geschikte optie voor jou. Het is een echte eyecatcher en creëert een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellige buitenkamer om alleen of in gezelschap te ontspannen, het hele jaar door.  

Camargue

Schermafbeelding 2022-04-03 om 22.16.56

Ontdek meer

Camargue Skye

psg_skye_26401 (1) kopie

Ontdek meer

Algarve

psg_ba_algarve_19014 (1)

Ontdek meer

Algarve Canvas

psg_algarve_canvas_4929 (2)

Ontdek meer

Aero

Schermafbeelding 2022-04-03 om 22.37.24

Ontdek meer

  Een terrasoverkapping met zon-en waterwerend lamellen dak maakt van je terras het hele jaar door een aangename buitenplaats. Nood aan schaduw of een fris briesje? Dankzij de eenvoudige (elektronische) bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseer je de ideale ventilatie en lichtinval in een handomdraai. Vluchten voor een bui hoeft ook niet langer, want in gesloten toestand blijf je onder deze terrasoverkapping lekker droog. Laat die zomerse regenbui maar komen!  

Designstijlen Renson

Design en kwaliteit gaan hand in hand

Renson biedt praktische oplossingen die tegelijk een streling voor het oog zijn, want het oog wil ook wat. Niet enkel het functionele aspect van deze ruimtes bepaalt ons genot, maar ook het esthetische. Trek eenvoudig je woonstijl en favoriete kleurtinten van binnen naar buiten door en maak van jouw thuis één prachtig geheel. De 6 designstijlen van Renson zetten je al een stap in de goede richting om de juiste kleuren en materialen te combineren.

Laat je inspireren door de verschillende stijlrichtingen en personaliseer verder naar wens. Ontdek de 6 stijlen bij ons in de showroom. Je er de verschillende moodboards zodat je kan kijken, vergelijken en kan kiezen voor het design dat jou doet wegdromen.  

Laat je inspireren