Jaloezieën.
Strakke lijnen,
regelbare
lichtinval

Boonen-75

In het kort...

 

Rust geven aan je binnenruimte? Dat doe je met jaloezieën.

Als je ’s ochtends rustig wakker wordt bij een kopje koffie en ondertussen de hoofdpunten van de krant leest, dan heb je waarschijnlijk graag alle privacy: met jaloezieën ben jij baas over het licht en inkijk.


Kom het zelf ontdekken in onze toonzaal en ervaar het rustgevende gevoel van jaloezieën. 

 

Jaloezieën

Strak, rustig en modern 

Jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen. Ze vormen de perfecte binnenzonwering omdat je zowel het licht als ook de inkijk op ieder moment van de dag eenvoudig kan aanpassen naar jouw wensen. Het strakke lijnenspel zorgt voor een rustige sfeer in je interieur maar tegelijkertijd ook voor die moderne toets in je woning.  

Hout of aluminium?

Hecht jij belang aan design en trends? Dan dragen houten lamellen hun steentje bij. Combineer ze met een landelijke sfeer of een modern interieur om elke dag te genieten. Kies uit verschillende houtsoorten en –kleuren en breng de warmte en schoonheid op je eigen manier naar binnen. Onze variëteit aan verschillende houtsoorten en kleuren zorgt ervoor dat we kunnen beantwoorden aan veel verschillende woonwensen.  

Als je toch liever een strakke en tijdloze uitstraling hebt, kan je kiezen voor onze aluminium jaloezieën. Die zijn ook ideaal voor vochtige ruimtes en passen dus perfect in je badkamer of keuken. Bij Boonen hebben we voor ieder wat wils.