Rolgordijnen -
bepaal zélf de
stemming in huis

Styling Cleo Scheulderman

In het kort...


Met rolgordijnen kan je op elk moment van de dag bepalen hoeveel licht er binnenkomtOf je nu een romantische stemming in je living wenst of je slaapkamer wilt verduisteren; met een rolgordijn speel je zelf met het lichtHet maatwerk en de uitzonderlijke na-service bij Boonen maken van jouw rolgordijnen een echt paradepaartje 


Rolgordijnen

Een echte moodsetter 

Klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties: elke stof zorgt voor een eigen sfeer. Met een zeer ruime keuze aan stoffen, creëer je ongetwijfeld de gewenste stemming bij jou thuis. Daarnaast kan je kiezen tussen transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen. De ideale sfeer bij je thuis? Wij helpen jou graag die te creëren.  

Unieke ramen, unieke oplossing

Grote raampartijen brengen veel natuurlijk licht in huis. Dankzij VALO zijn je grote ramen geen reden meer om in te boeten aan raamdecoratie. Onze partner creëert innovatieve rolgordijnen met een strak, architecturaal design en biedt rolgordijnen aan voor ramen met uitzonderlijke afmetingen. Wat de afmetingen van je ramen ook zijn, bij Boonen vind je sowieso geschikte rolgordijnen voor jouw ruimte.  

VALO rolgordijnen