Verandazonwering/
Lichtstraat

Schermafbeelding 2022-04-03 om 23.37.53

In het kort...


Genieten van je buitenruimte, met alle comfort van een binnenruimte. Het is dé troef van een veranda, en meteen ook de reden waarom die zo populair is in landen met wisselvallige weersomstandigheden zoals België. Wil je vermijden dat je in de zomerdagen zit te puffen? Dan is een verandazonwering een mustDaarmee heb je de omstandigheden in elk seizoen onder controle: in de zomer geen tropische warmte en in de winter geen laaghangende zon in de ogenWat wil je nog meer? 


Topfix

Design dat tegen een stootje kan

Horizontale zonwering afgewerkt met de gerenommeerde Fixscreen-technologie. Om nog maar te zwijgen van de bijzondere spantechniek. Het moge duidelijk zijn dat Renson met de Topfix het onderste uit de kan heeft gehaald. Deze topper haalt een onovertroffen doekspanning, zelfs bij extreme windbelasting tot 120 km/h. Klapperende en stukgescheurde doeken? Die mag je voorgoed tot het verleden rekenen. 

Een krachtige oplossing

Weinor is met de WGM TOP uitstekend voor indrukwekkende prestaties. Dankzij de hoogwaardige afwerking en het robuuste spansysteem zijn windsnelheden tot windkracht 6 voor deze verandazonwering een fluitje van een cent.  

 

WGM TOP Weinor

Sottezza II

Zalig vertoeven in je veranda

Of je nu een serre of terrasdak hebt: met de Sottezza II van Weinor telt maar één ding: genieten. De onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic en past onder vrijwel elk terrasdak. Omdat de Sottezza II warmteontwikkeling onder het glas reduceert, ben je zeker van aangename temperaturen het hele jaar door.  

Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 09.08.02

Bouwverlof

Onze showroom sluit tijdelijk de deuren vanwege het bouwverlof.

We zullen gesloten zijn vanaf donderdag 11/07 t.e.m. dinsdag 06/08

Vanaf woensdag 07/08 heten we je opnieuw van harte welkom.

Tot snel!

Het Boonen-team

Boonen-Kontich-showroom