Zonnetenten -
een harmonieus
geheel met je gevel

Scherm­afbeelding 2024-01-23 om 20.25.39

In het kort...


Genieten van enerzijds het ultieme zomergevoel zónder last te hebben van overvloedige zonnestralen anderzijds? In de zomer lijkt dat soms mission impossibleGelukkig slagen zonnetenten er wél in om het beste van twee werelden te combineren. Een zonnetent wordt namelijk tegen de gevel van je woning geplaatst, waarbij je een doel naar wens kan uitrollen. Zo blijft je terras lekker koel en raken de zonnestralen je ramen niet, wat ook binnenshuis voor de nodige verkoeling zorgt. En het prachtige uitzicht op je tuin? Inderdaad, die blijft behouden. Ontdek alle troeven van onze zonnetenten op maat


Kubata

Kubistisch chique

Kubistische vormen blijven een tijdloos gegeerd stijlelement voor hedendaagse gevels. Op zoek naar zonnescherm dat hierbij past? Dan is de Kubata van Weinor iets voor jou.  Het heldere en kubistisch design  is de perfecte aanvulling voor een moderne huisarchitectuur waarbij zonwering en gevel één uitgebalanceerd geheel vormen.  

Een tijdloze keuze

Het revolutionaire zonnescherm Opal Design II van Weinor is een parel uit de reeks dankzij een perfecte symbiose van een tijdloos klassiek design en een toonaangevende technologie. De Opal Design II gaat helemaal op in het grotere geheel van jouw thuis, dankzij zijn toegankelijk design voor grotere oppervlaktes.  

Opal Design

Cassitta II

Een trendy karakter

Ga je graag voor een tijdloze look? Dan is de Cassita II zeker iets voor jou. Die staat namelijk bekend om zijn puristische design in een harmonisch en slanke ovale vorm. De optisch gereduceerde tweepuntsbevestiging is daar een mooi voorbeeld van. Klein of groot terras? Maak niet uit, de Cassita II leent zich uitstekend voor de meeste terrasafmetingen.  

Kwaliteit in een fris jasje

De Semina Life combineert een modern en fris design met de bewezen Weinor techniek. Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de Semina Life de allrounder onder de knikarmschermen. De technische kwaliteiten garanderen je een hoog comfort en een indrukwekkende duurzaamheid. 

Semina Life