Screens -
dé dynamische
doekzonwering

Screens Boonen

In het kort...

 

Een warme zomerdag, daar wil je graag ten volle van genieten. En dat betekent: je niet druk moeten maken over de hitte of mogelijke inkijk. Klinkt goed, niet? Maar hoe hou je die twee spelbrekers buiten zonder het prachtige zicht op je tuin of terras te verliezen? Heel eenvoudig:  door resoluut voor screens te kiezen. Deze dynamische doekzonwering behoudt de natuurlijke lichtinval en biedt toch optimale bescherming tegen oververhitting. Ideaal voor wie belang hecht aan privacy en helemaal opleeft van veel daglicht. 

 

Fixscreen

Eindeloze mogelijkheden 

Als pionier in doekzonwering bewijst de Fixscreen van Renson al jaren zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe garandeert een extreme windbestendigheid, met garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u. Dankzij het unieke systeem zit het doek altijd strak in de geleiders. Het revolutionaire gepatenteerde spansysteem staat garant voor een snelle en veilige montage en demontage. Met onze Fixscreen geniet je ten volle van de voordelen die Renson te bieden heeft.  

Laat de zon je begeleiden, letterlijk

De Fixscreen Solar van Renson is een windvaste voorbouwscreen op zonne-energie. Een zonnecel gemonteerd aan de voorzijde van de kast zorgt voor de sturing, waardoor er geen elektrische bedrading nodig is. Zo kan deze windvaste screen heel eenvoudig op je raam gemonteerd worden. Een Fixscreen Solar is dan ook een ideale oplossing voor tijdens een renovatie. Geen nood, breekwerken zijn ook niet nodig om deze Fixscreen perfect te installeren.  

Fixscreen Solar

Fixscreen minimal

Subtiliteit heerst

Met de Fixscreen Minimal legt Renson de lat nóg hoger. Het ultieme doel is hier om zo weinig mogelijk te laten zien van de kast en zijgeleiders. Bij elk onderdeel van de Fixscreen Minimal is het kleinste detail onder de loep genomen: kast, zijgeleiders, doekbuis, afmetingen, doekspanning, … En het resultaat mag er wezen: minimale afmetingen voor een bijzonder subtiele installatie. 

De screen die zijn naam waarmaakt

De Panovista van Renson, een doekzonwering voor hoekramen, maakt zijn naam helemaal waar. Het is dé oplossing voor wie houdt van een panoramisch zicht. Er is namelijk geen sprake meer van kabels of profielen die het hoekzicht belemmeren of onderbreken. De screens worden aan beide hoekzijden tegelijk op- of afgerold en garanderen zo de nodige schaduw in je woon- of werkruimte. 

Panovista