Architecturale
zonwering

WhatsApp Image 2022-02-09 at 5.31.33 PM

In het kort...

 

 

Maak je van je gevel graag je visitekaartje? Dan is structurele zonwering hoogstwaarschijnlijk iets voor jou. Met dit type zonwering krijg je de kans om een leuke en rechtstreekse lichtinval in huis te creëren, maar ook de esthetische meerwaarde voor de architectuur staat buiten kijf. De zonwering wordt namelijk structureel aan de buitenzijde van je woning verwerkt, met een prachtige tijdloos effect als resultaat. En de efficiëntie? Ook die is ronduit indrukwekkend. 

 

 

Loggiawood

Klassevolle lamellen

Loggiawood van Renson combineert de kwaliteit van aluminium met de naturel van hout, en dat in een esthetisch en efficiënt jasje. Het stevig omlopende kader uit aluminium is goed voor de indrukwekkende vormvastheid, terwijl de houten lamellen aan het globale paneel het geheel een bijzonder natuurlijke en elegante touch geven.  

 

De horizontale lamellen van de Loggiawood geven elk pand een klassevolle en tegelijk gezellige uitstraling. De stijlvolle schuifpanelen in hout zijn binnen dan weer goed voor een indrukwekkend efficiënte zonwering, zonder dat je natuurlijk licht  en comfortabele doorkijk verliest. 

De oplossing voor een horizontale look

De Renson Loggialu combineert de functionaliteit van een efficiënt zonweringspaneel met de elegante uitstraling en het esthetische design van een hedendaags concept. Het stevig omlopende kader garandeert een goede vormvastheid van het geheel, terwijl de aluminium lamellen discreet en zonder zichtbare bevestiging in de verticale zijprofielen van het kader ingewerkt zijn.  

De vaste aluminium lamellen zijn gemonteerd onder de ideale hoek om het binnenvallend zonlicht te breken en zijn discreet in het kader ingewerkt voor een strakke look. De schuifpanelen voor je raam kun je manueel sluiten. En last but not least: ze vragen weinig onderhoud en zijn erg eenvoudig te reinigen. Toch nog vragen? Onze ervaren experts staan voor je klaar.  

Loggialu

Sunclips

Ten alle tijde genieten van de zon

De Renson Sunclips zijn gemaakt van lamellen, die gemonteerd worden op een vaste draagstructuur. Onze experts bekijken samen met jou wat de beste maatoplossing is. Wat je ook kiest: de sterke zomerzon wordt efficiënt geweerd, terwijl je in de winter en de tussenseizoenen nog steeds kan genieten wanneer het zonnetje komt piepen.