Plissés en duettes.
100% elegantie

Styling Cleo Scheulderman

In het kort...

 

 

Stijlvolle raamdecoratie die je leven vergemakkelijktPlissés en duettes zijn niet alleen stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk en laten eender welke ruimte tot leven komen. Ondanks dat deze twee producten enorm op elkaar lijken, zijn ze toch erg verschillend. Twijfel je over de juiste keuze? Bij Boonen helpen we je graag verder om een keuze te maken die aansluit bij jouw noden en woonstijl 

 

 

Plissés

Éénlagige elegantie

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof uit één laag dat zich in plooien opvouwt wanneer je het optrekt. Door het feit dat er maar één laag stof gebruikt wordt, maakt dat de koordjes lichtjes zichtbaar blijven. Geniet jij van een rustgevend en verfijnd interieur? Dan kunnen plissés een grote meerwaarde bieden. Ze zijn een combinatie van eenvoud en doeltreffendheid, zorgen voor privacy en regelen het licht in elke ruimte.  

Dubbel plezier

De duette is vergelijkbaar met het plisségordijn, maar bestaat uit een dubbele laag gevouwen stof die buigt zoals een harmonica. Door de dubbele stof doet het zijaanzicht denken aan een honingraat en zijn de touwtjes niet zichtbaar, waardoor je een strakker geheel krijgt.  

Duettes

EasyClick

Eenvoudige installatie voor je plissés en duettes

Wil je graag plissés of duettes, maar ben je bang om je aluminium, houten of kunststof kozijnen te beschadigen? Dankzij de EasyClick kan je plissés en duettes ophangen zonder boren of schroeven. We maken de raambekleding op maat en monteren ze via een magneetbord of klikband op je raamwerk. Op die manier kan je de EasyClick ook op elk moment weghalen om je ruiten te wassen. Het systeem is bovendien kindvriendelijk en eenvoudig te bedienen met een handgreep.