De finishing touch
voor jouw woning

Boonen-58

Boonen raamdecoratie


Een warme uitstraling, een gezellige sfeer, een stijlvol statement of net een strakke lookRaamdecoratie heeft de kracht om je thuis een extra dimensie te geven. Niet alleen past het bij jouw favoriete woonstijl, maar het speelt ook in op jouw unieke noden. Of je nu gaat voor een combinatie van heerlijk veel lichtinval met weinig inkijk of net andersom: met raamdecoratie van bij Boonen is alles mogelijk. Door de ruime keuze aan soorten raamdecoratie, stoffen en kleuren, gaan wij voor finishing touch van jouw interieurOnze experts helpen jou met alle plezier verder.  


Gordijnen

Schermafbeelding 2022-04-03 om 23.46.41

Ontdek meer

Rolgordijnen

Styling Cleo Scheulderman

Ontdek meer

Plissés & duettes

Styling Cleo Scheulderman

Ontdek meer

Jaloezieën

Styling Cleo Scheulderman

Ontdek meer

Verticale lamellen

Styling Cleo Scheulderman

Ontdek meer

Raamdecoratie is de belangrijkste factor om privacy in je woonruimte te creëren. Woon je rustig en afgelegen of eerder in de gezellige stadskern? Elke thuis en zijn omgeving verdient mooie, gezellige maar vooral ook functionele raamdecoratie op maat. Wat je ook wenst, we hebben de geschikte raamdecoratie voor jouw situatie.  

Binnenkijken bij ...

Tijdloos zwart
Lichte rolgordijnen? Prachtig. Maar donkere rolgordijnen, die kunnen voor een krachtig en tijdloos statement zorgen in je interieur zoals te zien bij deze realisatie. De gouden tinten van de verlichting maken het plaatje af.
Elegantie in je interieur
Een mooie stof, een zachte kleurtint en een elegant accent. De perfecte omschrijving voor deze realisatie. Soms moet je niet te gek doen voor een prachtig eindresultaat.
Laat je living opleven met houten jaloezieën
Deze living kreeg een extra dimensie met prachtige houten jaloezieën. Het licht stroomt in strakke lijnen binnen en de inkijk, die blijft buiten.
De charme van hout
Neen hoor, je hoeft niet voor zwarte of witte jaloezieën te kiezen. Wat denk je van de houten variant? Het geeft dat tikkeltje extra en geeft je interieur een boost aan warmte, zeker in een modern interieur.
SQUID behoudt je privacy
Zoals we kunnen zien bij de realisatie is SQUID uiterst geschikt voor alle vormen van ramen.
Combinatie glasgordijn-overgordijn
Deze realisatie toont de combinatie van een glasgordijn en een overgordijn. Een prachtig resultaat die garant staat voor een romantische sfeer.
Badend in het licht thuiswerken
Geen zin in afleiding? Sluit simpelweg je gordijnen maar geniet nog steeds van al het licht om fijn te vertoeven in je bureau.
Laat je slaapkamer stralen
Deze realisatie is er eentje die warmte uitstraalt. De gordijnen doen de ruimte extra tot zijn recht komen door de mooie structuur van de stof en de ideale lengte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Komt zeker eens langs in onze showroom.
Omarm het licht
Liever witte jaloezieën in je badkamer? Alles kan! Deze realisatie is de lichtheid zelve dankzij de keuze voor jaloezieën.
Klanten ontvangen in alle rust
Voor deze realisatie gingen we een keertje de werksfeer in. Jaloezieën zijn het perfecte type raamdecoratie voor je bureau, ontvangstruimte of praktijk. Ook hier gaat de kleurkeuze op in de algemene look van de ruimte.