Gordijnen met
een persoonlijke
touch

Schermafbeelding 2022-04-03 om 23.53.09

In het kort...

 

Een warme uitstraling, een gezellige sfeer, een stijlvol statement of net een strakke look. Raamdecoratie heeft de kracht om je thuis een extra dimensie te geven. Niet alleen past het bij jouw favoriete woonstijl, maar het speelt ook in op jouw unieke noden. Of je nu gaat voor een combinatie van heerlijk veel lichtinval met weinig inkijk of net andersom: met raamdecoratie van bij Boonen is alles mogelijk. Door de ruime keuze aan soorten raamdecoratie, stoffen en kleuren, gaan wij voor dé finishing touch van jouw interieur. Onze experts helpen jou met alle plezier verder.  

 

Overgordijn

Dé formule voor een gezellige thuis

Overgordijnen geven aan elke ruimte een eigen identiteit en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. De volledige uitstraling van je interieur hangt voor een groot deel af van jouw stofkeuze en de afwerking van je gordijnen.  

Ga voor een trendy effect

Glasgordijnen of transparante voiles zijn helemaal terug in. Tegenwoordig vind je ze in allerlei kleuren en structuren. Met de juiste confectie kan je bovendien een trendy effect creëeren. Naast een modieuze functie, zijn glasgordijnen een handige manier om het daglicht op een verzachtende manier binnen te laten en nieuwsgierige blikken buiten te houden.  

Glasgordijn

Vouwgordijn

Stoffen met karakter

Vouwgordijnen creëren een romantische, warme en klassieke uitstraling. De stof en structuur van vouwgordijnen bepalen grotendeels de stemming in je leefruimte. Elke stof heeft haar eigen karakter. Aan jou om te kiezen welke sfeer je thuis creëert 

Laat de eenvoud spreken

Als je geen fan van plooien bent, maar tegelijk toch het warme gevoel van stoffen gordijnen wilt creëren, kan je kiezen voor een paneelgordijn. Dit strak hangend gordijn is ideaal voor grote raampartijen en glazen oppervlaktes, maar lenen zich er ook perfect toe om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden.  

Paneelgordijn