Outdoor furniture &
accessoires

Boonen_Heatsail

Outdoor furniture & accessoires bij Boonen

 

Niet alleen onze service gaat van A tot Z, ook onze ruime keuze aan producten mag hier aan geloven. Boonen wilt jou de best mogelijke buitenervaring bezorgen, van het grotere plaatje tot de kleinste detailsOntdek binnenkort in onze nieuwe belevingstuin alle outdoor furniture en accessoires die perfect aansluiten bij onze outdoor-producten in verschillende woonstijlenAarzel niet om ons gemotiveerd team aan te spreken bij vragen of twijfels.

 

Outdoor furniture

Nestel je in de mooiste lounges

Knus vertoeven in een lounge of lang gezellig tafelen? Boonen voorziet je van de beste outdoor furniture van het prachtig design-merk Meubili. Geniet je nu al van een terrasoverkapping of heb je er eentje op het oog? Onze collega’s denken met je mee, eender welk scenario.

The art of outdoor cooking

Vervolledig jouw outdoor living concept met the art of outdoor cooking. Creëer een uniek gevoel van verbondenheid bij het eten, tijdens de aperitief of rondom het vuur. Wat maakt nou dat de interesse in de OFYR zo vurig brandt? Wij schrijven dit zelf toe aan de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Samen vormen deze een compleet nieuwe manier om buiten te koken en samen te genieten met je gasten, want dat is tenslotte waar het om draait. 

Ofyr

Dome (Heatsail)

Een merk waar je warm van wordt

Een Belgische onderneming met oog voor design, opgericht in 2012 dat het verlichting en verwarming segment heeft geherdefinieerd. De producten zorgen niet alleen voor een verlenging van een mooie dag, maar ook voor duurzame designobjecten die de beste momenten koesteren. Maak het buiten warmer en lichter zodat zomernachten eindeloos kunnen blijven duren.

Mooie en dankbare bescherming

Vermijd onvindbare pakjes en natgeregende kranten. Bestellen gebeurt steeds vaker online en wij denken mee. Met eSafe ontvang je jouw pakjes 24/7. Dankzij oog voor detail en design wordt nu ook jouw oprit of inkomhal het visitekaartje van jouw woning.

eSafe