Vast dak -
Strakke harmonie
voor woning en tuin

psg_algarve_canvas_5258 (2)

In het kort

 

 

Wil je van je tuin of terras kunnen genieten in alle omstandigheden? Dan is de Algarve Canvas van Renson zeker iets voor jou.  Reken op Boonen als Premium Ambassador van dit topmerk om de ideale extra leefruimte buitenshuis te realiseren. Een gezellige buitenkamer om alleen of in gezelschap te ontspannen, het hele jaar door. 

 

 

Algarve canvas

Een sierlijk canvas

De Renson Algarve Canvas beschikt over een vaste en stevig bovendak en blinkt uit qua elegantie en ontwerp. Met zijn slanke aluminium structuur, strakke lijnen en vlakke daklijn is deze overdekking niet enkel functioneel, maar ook een streling voor het oog. Voeg naar hartenlust houten elementen toe aan je carport, tuinhuis, pool house of fietsstalling: ze zorgen voor aangename accenten en geven een persoonlijke toets aan je woning! Zowel aan comfort, esthetiek en duurzaamheid wordt niet ingeboet.  

In al zijn sierlijkheid kan hij vrijstaand of tegen een gevel aangebouwd worden. Jouw Algarve Canvas wordt bovendien tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigd. Boonen plaatst hem voor jou waar je maar wil: op je terras, naast je zwembad, in de tuin of zelfs als design carport of fietsenstalling. 

Laat je verrassen door de mogelijkheden

Bij Boonen staan we je bij in het maken van de allerbeste keuze: zo bestaat het canvas in acht kleurvarianten en is het aluminium verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Extra zij-elementen, zoals stijlvolle schuifpanelen, een vaste horizontale aluminium lamellenwand of een glazen schuifwand om het zicht op de tuin te behouden, zorgen voor nog meer afscherming en gezelligheid. De Fixscreen zonwering beschermt je dan weer tegen de zon. En dankzij de ledverlichting geniet je ook na zonsondergang ten volle van jouw buitenruimte. 

Alle opties op een rijtje

Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 09.08.02

Bouwverlof

Onze showroom sluit tijdelijk de deuren vanwege het bouwverlof.

We zullen gesloten zijn vanaf donderdag 11/07 t.e.m. dinsdag 06/08

Vanaf woensdag 07/08 heten we je opnieuw van harte welkom.

Tot snel!

Het Boonen-team

Boonen-Kontich-showroom