Verticale lamellen &
Versus gordijnen

Styling Cleo Scheulderman

In het kort...

Natuurlijk daglicht geeft je energieOp kantoor of in je bureau zijn ramen vaak een grote meerwaardeVerticale lamellen zijn daarvoor een functionele en strakke oplossing om je ramen te bekleden. Door de lamellen te roteren, valt het licht altijd naar binnen zoals jij dat wenst. Ideaal toch?

 

Verticalle lamellen

Baas van het licht  

Verticale lamellen zijn een goede keuze voor je kantoor, maar ook in de woonkamer of zelfs badkamer zijn ze een geschikte oplossing om lichtinval en inkijk tegen te houden. Bij Boonen maken we raamdecoratie op maat voor elke ruimte.  

Strak en warm tegelijk

Sommige mensen maken het graag  huiselijk en warm in huis of hebben graag meer privacy als ze hun lamellen volledig openkantelen. Heb jij dat ook? Dan kies je best voor het Versus®gordijn. Dit type lamellen gaat hand in hand met lichtdoorlatende gordijnen. Het gordijn loopt namelijk rond de lamellen.

Versus® gordijnen garanderen al je privacy als je lamellen volledig opengedraaid zijn. Je kan de gordijnen volledig personaliseren dankzij een ruime keuze aan transparante en semi-transparante stoffen.  

Versus® gordijnen