Houd je woning
luchtig én
insectenvrij

Linus 75 XL schuifvliegenraam eosol

In het kort...

Haal frisse lucht in huis, maar houd insecten buiten dankzij de insectenwering van Boonen. Schuifdeuren, draaideuren of ramen: wij hebben functionele en stijlvolle vliegenramen voor elk type ruimte in elke afmeting. Geniet deze zomer ongestoord van zomerse temperaturen, zonder last te hebben van vervelende beestjes.

Schuifdeuren

Praktisch en elegant

Onze insectwerende schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende varianten: van smalle randen tot stevige profielen die beiden geschikt zijn voor grote afmetingen, zoals het Linus 75XL vliegenraam. De vliegenramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en hoogwaardig afgewerkt, zodat ze jouw woning niet alleen beschermen tegen insecten, maar ook stijlvol aanvullen. Bovendien kan je zelf beslissen of je een tussenbar wenst toe te voegen. Als kers op de taart kan je kiezen tussen twee soorten gaas: SuperView of PETscreen.

Perfecte aanvulling voor je zomerse levensstijl

Met de innovatieve draaideuren van Boonen houd je ongewenste gasten buiten en geniet je toch van een frisse bries. Onze draaideuren combineren elegantie met functionaliteit en zijn beschikbaar in diverse stijlen en maten, aangepast aan elke wens en elk interieur. Ervaar de perfecte balans tussen stijl en bescherming.

Van dunne tot stevige profielen in alle RAL-kleuren, we hebben voor ieder wat wils. Onze vliegenramen voor draaideuren zijn stijlvol en gebruiksvriendelijk. Je opent en sluit ze eenvoudig en soepel. Tot slot kies je zelf welk gaas je in je vliegenraam wenst te plaatsen: SuperView of PETscreen. Zo ben je helemaal klaar voor een zomer zonder ongewenste gasten.

Draaideuren

Vliegenramen

Prachtig om door te kijken

Onze vliegenramen zijn ontworpen voor optimale luchtcirculatie zonder compromissen op esthetisch vlak. Beschikbaar in diverse designs en uitvoeringen, zodat ze naadloos aansluiten bij elk raam en elke stijl. Bescherm je woning tegen ongewenste insecten, zonder in te leveren op het uitzicht.

Onze aluminium gelakte vliegenramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat ze perfect passen bij jouw thuis. Je kan kiezen of je een tussenstijl wenst te plaatsen voor extra stevigheid en optimaal gebruiksgemak. Onze vliegenramen zijn tot in de puntjes afgewerkt: ze worden in verstek gezaagd en zijn voorzien van borstels voor een optimale sluiting. Zo ben je zeker van een insectenvrije zomer vol comfort.

Twijfel je nog over de juiste keuze? Geen zorgen, je kan elke type bewonderen in onze showroom.