Glazen dak -
Strakke harmonie
voor woning en tuin

Schermafbeelding 2022-03-17 om 00.19.46

In het kort...

Weinors glazen daken laten je toe om al vroeg in het voorjaar te genieten van de eerste zonnestralen. Het heerlijke zomergevoel blijft veel langer duren, zodat je veel meer plezier beleeft aan je buitenruimte. Wanneer het in de herfst frisser en vochtiger wordt, zorgen optionele gesloten glazen wanden ervoor dat je alsnog kan genieten van je tuin. Ze beschermen je tegen weer en wind. Tuinmeubels en bijhorende kussens kunnen dus het hele jaar door buiten blijven staan, en je hoeft ook niet langer te vluchten voor een onverwachte regenbui. Met een glazen dak blijft een volle lichtinval binnenshuis bovendien gegarandeerd. 

Terrazza Pure

Puur genieten

Terrazza Pure is de perfecte weerbescherming voor elk seizoen. Laat je verleiden door deze glashemel met zijn elegante, minimalistisch design. Met Terrazza Pure combineer je een strakke, moderne look met het ultieme comfort. 

Jouw plek, jouw keuzes

Graag leggen we bij Boonen verder uit hoe de Terrazza Pure uit te breiden is met tal van extra’s. Zo zijn er vijf verschillende sierstrippen beschikbaar voor de daksteunen en palen, die zorgen voor een stijlvolle afwerking. Met zelfgekozen sierlijsten kan je jouw glasoase nog meer naar je hand zetten en de kubistische elegantie verder aanvullen. Zo bepaal jij de look van de staanders en dakdragers van je glashemel. 

Ook kan je de terrasoverkapping rondom rond volledig afsluiten met vaste en/of schuifbare glazen wanden. Zo kan je ook op koudere dagen in je cocon genieten van je buitenruimte terwijl jij lekker warm zit. 

Terrazza Originale

Kwaliteit van origine

Gezellig en beschermd of fris en luchtig? Met de frameloze glazen schuifwand heb jij de touwtjes in handen. Die past als staande constructie onder bijna alle glashemels en verschillende dakconstructies. De premium beslagtechniek zorgt ervoor dat de glazen schuifwand makkelijk te verschuiven is. 

De schuifwand is uitgerust met het nieuwe soft-closing-system, zodat hem uiterst stil en licht beweegt. Een intelligent fixatiemechanisme zorgt voor een stabiele stand.  Met een lichte voetdruk en zonder te hoeven bukken, vergrendel of ontgrendel je de schuifwand.