Gevelbekleding -
Strakke lijnen
voor jouw gevel

Schermafbeelding 2022-04-03 om 23.21.51

In het kort...

 

Met onze topproducten Linarte en Linius teken je volop strakke lijnen en vlakken. Zo tover je jouw woning en omgeving om tot een inspirerend totaalconcept. Trek het design van je huis zich door in je gevelbekleding, tuin of oprit.  Merk hoe alles samenkomt in een boeiend spel tussen binnen en buiten. Als Premium Ambassador van het prestigieuze merk Renson, denkt Boonen graag met je mee over het ontwerp en staan we garant voor topkwaliteit. Dat betekent: duurzaam materiaal dat bovendien erg onderhoudsvriendelijk is.  

 

Linarte

Dé formule voor verticale wanden 

De verticale wanden van Linarte maken van je woning een strak geheel. Jij kiest een unieke combinatie uit het grote assortiment van vormen en kleuren. Toetsen in hout en sfeerverlichting maken jouw concept compleet. Boonen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt wordt zodat jij gewoon kan genieten van dit Renson-materiaal uit hoogkwalitatief aluminium. 

De oplossing voor een horizontale look

Spelen met horizontale lijnen? Conceptuele vlakken of volumes creëren? Geen probleem! Met Linius van Renson combineer je ze tot een organisch geheel. Ook hier heb je talloze keuzemogelijkheden. Dankzij een nauw aansluitende uitvoering met je woning, realiseert Boonen voor een optimale beleving van jouw ruimte, elke dag weer.  

Linius

Houten gevelbekleding

Geef je gevel een warme uitstraling

Houten gevelbekleding is de ideale keuze wanneer je jouw gevel dat tikje extra wilt geven. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een prachtig zicht, elke keer opnieuw. Kom langs in onze showroom en ontdek alle opties.