Rolluiken -
puur comfort

rsz_boonen-30

In het kort...

 

Thuis wil je op je gemak zijn. Rustig genieten, in alle veiligheid en privacy. Lekker koel in de zomer, heerlijk warm in winter. Zo bespaar je ook nog eens op je energiefactuur. Rolluiken zijn dan ook de ideale oplossing voor wie liever geen compromissen maakt. Dat geldt ook voor de langslapers onder ons. Nog wat snoozen in gedempt ochtendlicht of liever volledig duisternis? Met onze rolluiken op maat geniet je steeds elke dag opnieuw van heerlijk comfort

 

Voorzetrolluiken

Voor de late beslissers 

Al gebouwd of gerenoveerd, en nu pas besloten dat je graag rolluiken wil? Dan zijn voorzetrolluiken iets voor jou. Ze zijn het perfecte alternatief voor woningen die aanvankelijk niet op rolluiken voorzien zijn. Voorzetrolluiken kunnen makkelijk achteraf gemonteerd worden, zonder dat er vervelende kap- of breekwerken aan te pas komen. We bekijken graag samen met jou hoe we tot het beste resultaat komen. 

Fan van 100% groene energie? Dan is een Solar voorzetrolluik iets voor jou. Het innovatieve systeem houdt overdadige zonnewarmte buiten, maar voedt ook de motorisatie van het systeem met dezelfde zonne-energie. Zonder enige vorm van bekabeling is dit dé ideale oplossing voor kamers waar geen voeding voorhanden is.  

Boonen-Kontich-showroom

Maandag 15/04 is onze showroom uitzonderlijk gesloten.

Woensdag 17 april verwelkomen wij jullie terug.  

Tot snel!

Het Boonen-team 

Boonen-Kontich-showroom