Lamellen dak -
Camargue Skye

psg_skye_26401 (1) kopie

In het kort

 

Wil je van je tuin of terras kunnen genieten in alle omstandigheden? Dan is het lamellen dak Camargue Skye van Renson zeker iets voor jou. Reken op Boonen als Premium Ambassador van dit topmerk om de ideale extra leefruimte buitenshuis te realiseren. Een gezellige buitenkamer om alleen of in gezelschap te ontspannen, het hele jaar door.

 

Laat je creativiteit de vrije loop

Met zijn openschuifbare lamellen dak geeft de Renson Camargue Skye je een open gevoel. Zijn gepatenteerde S-drive technologie zorgt voor een feilloze bediening van de lamellen. Een synchrone aandrijving aan beide uiteinden van de daklamellen zorgt ervoor dat het dak, zelfs bij asymmetrische belasting, in één vloeiende beweging opent en sluit. 

Je kan de lamellen eenvoudigweg bedienen met een app. Daarmee heb je ook de mogelijkheid om verschillende scenes in te stellen: zo wek je op elk moment van de dag de perfecte sfeer en beleving op. 

De lamellen bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Je wapenen tegen felle zon is dankzij de kantelbare lamellen een koud kunstje. Je kiest zo de ideale zoninval, of laat een briesje binnen. Bij een heldere avond richt je je blik op de prachtige sterrenhemel. 

Een buitenruimte, speciaal voor jou

Jouw Renson Camargue Skye is volledig personaliseerbaar, zodat je beschikt over een werkelijk unieke terrasoverdekking. Zijelementen zorgen bovendien voor een bijkomende bescherming en een esthetische afwerking.

Laat je beschermen

Deze windvaste, gemotoriseerde, verticale doekzonwering zorgt voor een beschermde en gezellige omgeving. Dankzij de semi-transparante doeken en eventuele chrystalvensters behoud je steeds het zicht op jouw tuin. Het zonwerende doek is bovendien voorzien van een afboording met rits. Hierdoor zit het stevig vast tussen de zijgeleiders. Zo ben je steeds verzekerd van privacy en beschutting.  

Een accent van hout

Met Loggia schuifpanelen kan je je overdekking verder personaliseren naar wens. Ze zorgen voor nog meer beschutting tegen wind en zon. Dankzij hun kantelbare lamellen bieden ze ook extra privacy. Jouw Boonen-expert helpt je de ideale keuze te maken uit het ruime assortiment. 

Linius & Linarte

De finishing touch

Met de Linius lamellenwand begrens je een achterliggende wand zodat die kan dienen als decoratieve afwerking. Verkies je liever de vaststaande versie? Geen probleem, je hoeft enkel nog te bepalen of je de enkel-of dubbelzijdige uitvoering wenst. Hij kan over de volledige doorloophoogte geplaatst worden of op een hoogte naar keuze en verder afgewerkt worden met een topprofiel. Zo tover je een balustrade tevoorschijn. 

De Linarte vaste wand wordt uitgevoerd met een strakgespannen screendoek aan één zijde. Die heeft de kleur van jouw terrasoverkapping of een andere kleur: aan jou de keuze. De dubbelzijdige wand biedt de mogelijkheid om geluidsisolatie aan te brengen, waardoor je in alle rust en stilte kan genieten. 

Alle opties op een rij