Lamellen dak -
Camargue

WhatsApp Image 2022-02-09 at 7.13.49 PM

In het kort

 

Wil je van je tuin of terras kunnen genieten in alle omstandigheden? Dan is het lamellen dak Camargue van Renson zeker iets voor jou. Reken op Boonen als Premium Ambassador van dit topmerk om de ideale extra leefruimte buitenshuis te realiseren. Een gezellige buitenkamer om alleen of in gezelschap te ontspannen, het hele jaar door. 

 

Zet hem naar je eigen hand

Hou je van een mooie en strakke afwerking? Dan is de Renson Camargue je op het lijf geschreven. Deze terrasoverdekking kan vrijstaand geplaatst of tegen een gevel geplaatst worden waardoor de grens tussen binnen- en buitenshuis vervaagt. Bovendien kan hij in één stuk een ruime oppervlakte overspannen zonder tussenpalen voor nog meer buitenpret.  

De Camargue is een innovatieve en modulaire terrasoverkapping. Indien nodig, sluit je hem eenvoudig af aan de zijkanten. Stijlvolle schuifpanelen als wand of gezellige verlichting om tot in de late uurtjes te profiteren van je buitenruimte? Het kan allemaal. Met de Camargue ben je beschut tegen weer en wind zodat je op elk moment kan genieten als god in Frankrijk. 

Het neusje van de zalm

Als neusje van de zalm, worden bij de Camargue alle opties volledig weggewerkt. Zo rollen de Fixscreens op in de dragers van het lamellendak en verdwijnen de geleiders in de palen. Dat maakt het systeem zo goed als onzichtbaar. Bovendien heeft de Renson Camargue een geïntegreerde motor.  

Alle opties op een rij

Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 09.08.02

Bouwverlof

Onze showroom sluit tijdelijk de deuren vanwege het bouwverlof.

We zullen gesloten zijn vanaf donderdag 11/07 t.e.m. dinsdag 06/08

Vanaf woensdag 07/08 heten we je opnieuw van harte welkom.

Tot snel!

Het Boonen-team

Boonen-Kontich-showroom