Lamellen dak -
Aero

psg_n_aero_algarve_canvas_38253 (1)

In het kort

 

Wil je van je tuin of terras kunnen genieten in alle omstandigheden? Dan is het lamellen dak Aero van Renson zeker iets voor jou. Reken op Boonen als Premium Ambassador van dit topmerk om de ideale extra leefruimte buitenshuis te realiseren. Een gezellige buitenkamer om alleen of in gezelschap te ontspannen, het hele jaar door. 

 

Kleur bekennen

Ideaal voor integratie bij zowel nieuwbouw als renovatie. De ingebouwde versie heeft bovendien een strakke en minimalistische look, zodat hij harmonieus bij de rest van je woning past.  

Boonen integreert jouw Renson Aero zonder tussenbalk in eender welke constructie, tot meer dan 6 meter breed. Zo vormt je lamellen overkapping één geheel met je woning, zodat het architecturale plaatje helemaal klopt. 

Dit model met zijn kantelbare lamellen, staat garant voor een bijzonder aangenaam leefklimaat op je terras. De aluminium lamellen zijn roteerbaar, waardoor je zelf de ideale hoeveelheid zonlicht en ventilatie bepaalt. Met deze terrashemel zet je regen ook makkelijk schaakmat, want gesloten vormen de lamellen een waterwerend dak.  

Heerlijke snufjes

Bij duisternis zorgen geïntegreerde sfeerverlichting of UpDown ledstrips er bovendien voor dat je nog steeds aangenaam buiten kan vertoeven.   

Alle opties op een rij