Lamellen dak -
Algarve

Schermafbeelding 2022-04-29 om 17.47.51

In het kort

 

Wil je van je tuin of terras kunnen genieten in alle omstandigheden? Dan is de lamellen terrasoverdekking Algarve van Renson zeker iets voor jou. Reken op Boonen als Premium Ambassador van dit topmerk om de ideale extra leefruimte buitenshuis te realiseren. Een gezellige buitenkamer om alleen of in gezelschap te ontspannen, het hele jaar door. 

 

Een vrijstaand lamellendak dicht aan je terras of eerder dieper in je tuin? Met de Renson Algarve geniet je sowieso, waar deze ook staat.  Zie je het groots? Dan is er de mogelijkheid om verschillende terrashemels aan elkaar te koppelen. Zo kan je zelfs bij regen en hitte toch nog genieten van het buiten zijn.  

Heeft jouw woning een hedendaagse look, of is ze eerder klassiek? Boonen helpt je graag bij het kiezen uit de vele kleurencombinaties, sierlijsten en extra ornamenten. Zo sluit de Renson Algarve 100% aan bij de stijl van jouw woning en tuin.  

Kies je voor eenvoud of ga je liever all the way? Met passende wandelementen kan je jouw aluminium terrashemel tot in het kleinste detail afwerken. De Renson Algarve biedt voor ieder wat wils. Met passende componenten creëer je nog meer sfeer en gezelligheid. 

Een zonwerende fixscreen, stijlvolle panelen met lamellen of een glazen schuifwand? Zijelementen geven je lamellendak die unieke touch, zorgen voor extra privacy én beschermen je tegen diverse weersomstandigheden. Als kers op de taart kan je nog LED-verlichting of een muziek-of verwarmingsinstallatie integreren. 

Of je nu een namiddag wil relaxen of een bruisend tuinfeest organiseert, met de Algarve zit je sowieso gebeiteld. 

Alle opties op een rij

Boonen-Kontich-showroom

Maandag 15/04 is onze showroom uitzonderlijk gesloten.

Woensdag 17 april verwelkomen wij jullie terug.  

Tot snel!

Het Boonen-team 

Boonen-Kontich-showroom