Textieldaken. Ideaal voor gebruik bij een minder stevige gevel.

Met een textieldak combineren we het beste van twee werelden: de flexibiliteit van een zonnetent in combinatie met het grotere schaduwoppervlak van de terrasoverkapping. Dat maakt het tot de ideale oplossing voor steeds meer mensen.

Een textieldak kunt u naar eigen wens openen of sluiten. Het textieldak houdt lichte regen tegen, maar biedt u niet dezelfde bescherming tegen regen als andere terrasoverkappingen. In tegenstelling tot een zonnetent biedt een textieldak u wel meer bescherming bij wind en bovendien kan op veilige wijze een grotere oppervlakte overdekt worden.

Textieldaken zijn vanwege de verminderde windbelasting uitermate geschikt als zonwering indien uw gevel niet sterk genoeg is voor de montage van een vrijhangend zonnescherm of zonnetent! Een ideaal product om in de warmere maanden van het jaar langer en vaker buiten te kunnen zitten. Aangevuld met een lichtlijst of een terrasverwarming verlengt u gegarandeerd uw buitenleven!

Erkend Weinor Toppartner

Door onze jarenlange ervaring met hun producten is Boonen Zonwering een erkend Weinor Toppartner.

Plaza Home van Weinor is een vaste, slanke aluminium constructie met oprolbaar doek welk zowel schaduw brengt als bescherming wanneer het net wat minder mooi weer is.

In combinatie met een zijdelings windscherm (Paravento) en door het plaatsen van verwarmingselementen (Tempura) en Ledverlichting, wordt uw zomer langer en knusser!

Pergotex II van Weinor, HET VOUWDAK MET CABRIO-EFFECT. Al vanaf 8° helling biedt de Pergotex al zon-,wind- en regenbescherming.

De scheurvaste PVC-bespanning vouwt bij het inschuiven elegant op. Extra windbescherming bekomt u door uitbreiding, zijkanten en voorkant, met een verticale zonwering of glaselementen. Bekijk ook de foto’s op de pagina Buitenzonwering.

Laguna van Renson is een textieldak met een multifuctioneel doek: zonwerend, waterdicht, winddicht, lichtdoorlatend. Door de geïntegreerde en gepatenteerde Fixscreen®-technologie, in combinatie met de realisatie van een optimale doekspanning, kan de regen dat op het doek terecht komt, via verborgen geleidingskanalen afgevoerd worden. Regen of geen regen, buiten leven is de boodschap! Bij zonnige dagen is het doek volledig oprolbaar zodat u optimaal van de zon kan genieten.

Voor bijkomende inlichtingen over textieldaken neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.

Merken Textieldaken

logo weinor top partner buitenzonwering antwerpen