Textiel dak -
Pergotex

Schermafbeelding 2022-03-16 om 22.51.03

In het kort

 

Geniet van je terras bij vrijwel elk weertype, met een dak van textiel. Deze beschermt je optimaal tegen weer en wind, en overspant op een veilige manier een grote oppervlakte. Zo kan je tijdens de warmere maanden langer en vaker buiten vertoeven. Als Premium Ambassador van dit topmerk, legt jouw Boonen-specialist je graag uit hoe je deze overdekking kan uitrusten met een lichtlijst of een terrasverwarming. Eindeloos buitenplezier gegarandeerd!

 

 

Een openluchtgevoel, het hele jaar door 

Deze terrasoverkapping beschermt je immers tegen regen, wind en uv-straling. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en innovatief PVC, is de Pergotex II onderhoudsarm. Want zorgeloos kunnen genieten is eens zo fijn! 

De strakke, hoogwaardige constructie is zelfdragend. Schroeven zijn vakkundig weggewerkt, want elk detail telt bij Boonen. Het pvc-doek heeft een uiterst hoge scheurvastheid en kan met een motor in- en uitgerold worden. De maximale afmeting met twee staanders is 7 x 6,5 meter. Voor grotere oppervlaktes koppelt Boonen eenvoudigweg meerdere constructies aan elkaar. 

Laat jouw Pergotex II vakkundig plaatsen door Boonen, en geniet van het openluchtgevoel, het hele jaar door! 

Een Pergotex voor ieder zijn smaak

Één van onze collega’s helpt je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze uit meer dan 200 framekleuren en tal van textielopties!