Textiel dak -
Plaza Viva

Schermafbeelding 2022-03-16 om 22.48.24

In het kort

 

Geniet van je terras bij vrijwel elk weertype, met een dak van textiel. Deze beschermt je optimaal tegen weer en wind, en overspant op een veilige manier een grote oppervlakte. Zo kan je tijdens de warmere maanden langer en vaker buiten vertoeven. Als Premium Ambassador van dit topmerk, legt jouw Boonen-specialist je graag uit hoe je deze overdekking kan uitrusten met een lichtlijst of een terrasverwarming. Eindeloos buitenplezier gegarandeerd! 

 

Minimalistisch design voor maximaal genot 

De Plaza Viva kan tot wel 30 vierkante meter overspannen. Ruimte genoeg om alleen of in gezelschap van de voordelen van deze terrasoverdekking te genieten.  

Kwaliteitsproducent Weinor zorgt ook voor een strak en minimalistisch design. Dat maakt de Plaza Viva compatibel met elke gevel in elke stijl.   

Dankzij de enorme keuze aan zonweringdoeken creëer je een unieke look. De Plaza Viva is eenvoudig in de gewenste positie te schuiven voor meer of minder zon of een open blik op de hemel.  

Overal op zijn plaats

De ideale manier om regenwater goed te laten weglopen, is de optionele telescoopstaander. Met een zwengel kan je deze bij regen verlagen om de juiste hoek te bereiken. Dankzij het compensatiescharnier aan de telescoopstaander kan de schermconstructie bij het verlagen flexibel worden aangepast aan de veranderde hoek. Het doek is vochtafstotend dus zo blijf je ook bij regen droog onder de Plaza Viva.  

Kiezen is niet altijd verliezen

Ga voor jouw eigen, unieke Plaza Viva en kies uit het uitgebreide assortiment aan framekleuren en de enorme doekcollectie. Voor het frame kan je kiezen uit meer dan 50 standaardkleuren en meer dan 150 RAL-kleuren. De poedercoating gebeurt uiterst nauwkeurig in de Weinor-fabriek, wat garantie biedt op kleurechtheid en een gelijkmatige glansgraad.  

 

Altijd op je gemak

De Volant Plus is de perfecte oplossing tegen verblindend licht bij de laagstaande zon. Je draait hem zo met de hendel, om ongewenste blikken buiten te houden. De Volant Plus is leverbaar met licht-en luchtdoorlatende doeken.  

De Plaza Viva kan, aan alle zijden, uitgebreid worden voor een degelijke bescherming tegen zon, wind en inkijk. Verticale zonwering kan rondom rond of aan afzonderlijke zijden bevestigd worden. Het ontwerp van de verticale zonwering is compact en elegant wat perfect aansluit bij de Plaza Viva. Je kan kiezen tussen een ronde of hoekige casette. De VertiTex II is verkrijgbaar met licht- en luchtdoorlatende doeken. Deze optie kan net zoals de Plaza Viva draadloos bediend worden.  

Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 09.08.02

Bouwverlof

Onze showroom sluit tijdelijk de deuren vanwege het bouwverlof.

We zullen gesloten zijn vanaf donderdag 11/07 t.e.m. dinsdag 06/08

Vanaf woensdag 07/08 heten we je opnieuw van harte welkom.

Tot snel!

Het Boonen-team

Boonen-Kontich-showroom