Realisaties
Screens

psg_wiel_fixscreen_13637_bache (1) kopie

Binnenkijken bij onze klanten

Neem de touwtjes in handen met Topfix
Deze realisatie toont de compacte kastafmeting en de optimale montage van Topfix. Geniet van een onovertroffen doekspanning en bescherming tegen de zon.
Zwarte elegantie ten top
Een mooi zicht op je zuidgerichte tuin vanuit de living en de keuken: dat is lichtrijk en mooi wonen op zijn best. Bij deze realisatie werd er kozen voor zwarte screens die naadloos aansluiten bij de strakke aanbouw met prachtige gevelbekleding. Wist je dat je met screens je volledige zicht behoudt van binnenin je huis?
Fixscreen freestanding met behoud van zicht op de Schelde
Bij deze klant installeerden we een Fixscreen op maat. Het ultieme doel: het prachtige zicht op de Schelde behouden en daar zijn we resoluut in geslaagd. Het unieke aspect? Deze Fixscreen hangt vrijstaand ter hoogte van de balkonballustrade in plaats van voor het raam. De zon krijgt dus geen schijn van kans tussen de buitenruimte op zich en de start van het terras.
Optimaal genieten van je zuidgerichte tuin dankzij FixScreens
Fixscreens zijn geen overbodige luxe bij deze ramen met uitzicht op de groene zuidgerichte tuin. Met deze screens houden de bewoners de warmte buiten, vermijden ze ongewenste inkijk en behouden ze te allen tijde het zicht op hun eigen groene oase.