Realisaties
Screens

Boonen-Screens-zonwering

Binnenkijken bij onze klanten

Een stijlvolle en functionele totaalrealisatie
In dit totaalproject combineren we stijlvolle raamdecoratie en gevelbekleding met functionele zonwering, om elke ruimte in huis te verrijken. Met een mix van glasgordijnen en overgordijnen creëren we een romantische sfeer zonder in te boeten aan natuurlijk licht, perfect voor een rustige leefomgeving. De SQUID raamdecoratie biedt een subtiele privacy; het licht wordt zacht gefilterd, terwijl inkijk verleden tijd is. In de woonkamer zorgen houten jaloezieën voor een strakke lichtinval en een ongestoorde privacy, met de optie om de kleur af te stemmen op jouw stijl. Exterieur wordt niet vergeten: de elegante gevelbekleding, in moderne of landelijke stijl, vormt de finishing touch van de woning. De toevoeging van zwarte screens aan de strakke aanbouw behoudt het volledige zicht naar buiten, terwijl het interieur beschermd blijft tegen de zon.
Optimaal genieten van je zuidgerichte tuin dankzij FixScreens
Fixscreens zijn geen overbodige luxe bij deze ramen met uitzicht op de groene zuidgerichte tuin. Met deze screens houden de bewoners de warmte buiten, vermijden ze ongewenste inkijk en behouden ze ten allen tijde het zicht op hun eigen groene oase.   
Effectieve bescherming dankzij Topfix en elegante jaloezieën
Als het op jaloezieën aankomt, moet je niet in zwart-wit denken. Kies voor de houten variant en voeg een vleugje warmte toe aan je moderne interieur. Met de Topfix-systemen geniet je niet alleen van een strak en subtiel design, maar ook van perfecte doekspanning en effectieve bescherming tegen de zon. De rolgordijnen zorgen op hun beurt dan weer voor de keuze tussen licht en donker. Het is de slimme combinatie van stijl en functionaliteit die deze ruimte doet opleven.