Ontdek
onze realisaties

outdoor living - realisaties

Binnenkijken bij onze klanten

Lamellen daken

Textiel daken

Gevelbekleding

Wat onze klanten zeggen ...

Zeer tevreden over de professionele werking van firma Boonen. Van bij het onthaal in de winkel tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. De afgesproken termijn werd gerespecteerd. We kregen degelijke uitleg bij de bestelling en het opmeten. Dankjewel aan Nils en Filip voor de correcte plaatsing en vriendelijke uitleg over het gebruik van onze nieuwe screens. Het oogt mooi en voldoet helemaal aan de verwachtingen!
Liesbeth Leunckens
Screens
Zeer tevreden! Vooraf alles juist komen opmeten thuis en men had verschillende stalen bij zodat men de kleur goed kon kiezen op basis van huidige interieur. Ook de levering en plaatsing ging zeer vlot. Zelfs al het oude materiaal werd mee genomen zodat men niet zelf naar het containerpark moest met alles. Perfecte service, ruime keuze en zeer goede kwaliteit!
Evi De Wolf
Raamdecoratie
Al jaren klant en al jaren een top service! Boonen is een (familie)bedrijf dat kwaliteit, service en klanttevredenheid vooropstelt!
Jen De Clerck
Zonwering
Zeer tevreden over de plaatsing van een nieuw rolluik. Zeer vlotte respons, iemand is persoonlijk komen kijken voor opmeting en advies. Van zodra de bestelling klaar was , zeer vlot afspraak kunnen maken voor plaatsing. Plaatsing zelf correct en vlug gebeurd met netto en propere afwerking. Aanrader.
Oona Van Nieuwenhove
Rolluik
Wij zijn heel tevreden van de firma 'Boonen Zonwering'. Zeer correct, goede uitleg, betrouwbaar. Onze zonnetent is sneller geplaatst dan voorzien :). Ook de complimenten aan de plaatsers 'Filip en Niels'. Ze hebben heel goed werk geleverd: proper, coronaproef, vriendelijk.
Elise Op De Beeck
Zonnetent