Realisaties
Jaloezieën

Boonen_CU-12

Binnenkijken bij onze klanten

Laat je living opleven met houten jaloezieën
Deze living kreeg een extra dimensie met prachtige houten jaloezieën. Het licht stroomt in strakke lijnen binnen en de inkijk, die blijft buiten.
De charme van hout
Neen hoor, je hoeft niet voor zwarte of witte jaloezieën te kiezen. Wat denk je van de houten variant? Het geeft dat tikkeltje extra en geeft je interieur een boost aan warmte, zeker in een modern interieur.
Omarm het licht
Liever witte jaloezieën in je badkamer? Alles kan! Deze realisatie is de lichtheid zelve dankzij de keuze voor jaloezieën.
Klanten ontvangen in alle rust
Voor deze realisatie gingen we een keertje de werksfeer in. Jaloezieën zijn het perfecte type raamdecoratie voor je bureau, ontvangstruimte of praktijk. Ook hier gaat de kleurkeuze op in de algemene look van de ruimte.
Een ritmisch retro interieur
Organische vormen en strakke lijnen, het vormt een mooi samenspel. De inwoners van dit huis bepalen de lichtinval en inkijk naar wens in dit interieur.
Maak je klaar met de reflecties van het licht
’s Avonds in alle privacy een heerlijk bad nemen. ’s Ochtends genieten van de zon op je gezicht. Kies de kleur van je raamwerk en laat de jaloezieën opgaan in je kleurenpallet.
Handig te bedienen, mooi om naar te kijken
Grote ramen kunnen soms ook grote kans op inkijk betekenen. Deze realisatie toont hoe jaloezieën daar de perfecte oplossing voor bieden. Ze sluiten helemaal aan bij de stijl van de keuken en de ruimte straalt van de lichtinval.