Realisaties
Gordijnen

Boonen_CU-14

Binnenkijken bij onze klanten

Elegantie in combinatie met functionaliteit
In deze realisatie accentueren de transparante gordijnen de ruimte met hun minimalistische maar elegante design, perfect aansluitend op de rijke, bruine afwerking van de keuken. Met hun elektrische bediening combineren ze moeiteloos schoonheid met functionaliteit waarbij hoogstaande kwaliteit voorop blijft staan.
Geef leven aan je ruimte met gordijnen
Deze zachte wave gordijnen brengen de ruimte tot leven en bewijzen hiermee hun grote esthetisch toegevoegde waarde. De linnen, transparante look zorgt tegelijkertijd voor een lichtrijke sfeer en een moderne afwerking van deze woonruimte.
Kies voor een lichtrijke keuken
In een keuken hoort idealiter zoveel mogelijk daglicht, iets waar we met deze realisatie perfect in geslaagd zijn. De installatie van witte jaloezieën zorgt voor een heldere en lichte keuken, die tegelijkertijd een strakke en moderne uitstraling behoudt. De vouwgordijnen in de woonruimte trekken deze lijn prachtig door. Ze geven bovendien een warme en stijlvolle afwerking aan deze woonruimte.
Raamdecoratie zet de toon van het kantoor
Het samenspel van strakke zwarte houten jaloezieën met het subtiele contrast van licht, linnen wave gordijnen, schept een rustgevende en productieve werkomgeving. De mogelijkheid om de lichtinval nauwkeurig te reguleren met de jaloezieën, verhoogt niet alleen de functionaliteit van de ruimte maar zorgt ook voor een gastvrije setting. Deze combinatie geeft het kantoor een stijlvolle uitstraling, ideaal om klanten te ontvangen.
Bepaal de sfeer van je ruimte met gordijnen
Deze realisatie is een uitstekend voorbeeld van hoe gordijnen de finishing touch van je woonruimte kunnen zijn. De keuze voor linnen gordijnen draagt bij aan een warme sfeer, wat ’s avonds zorgt voor een uitnodigende en gezellige omgeving. Overdag laten de lichte gordijnen het adembenemende uitzicht op de Schelde intact, terwijl ze tegelijkertijd de kamer vullen met natuurlijk licht.
Een stijlvolle en functionele totaalrealisatie
In dit totaalproject combineren we stijlvolle raamdecoratie en gevelbekleding met functionele zonwering, om elke ruimte in huis te verrijken. Met een mix van glasgordijnen en overgordijnen creëren we een romantische sfeer zonder in te boeten aan natuurlijk licht, perfect voor een rustige leefomgeving. De SQUID raamdecoratie biedt een subtiele privacy; het licht wordt zacht gefilterd, terwijl inkijk verleden tijd is. In de woonkamer zorgen houten jaloezieën voor een strakke lichtinval en een ongestoorde privacy, met de optie om de kleur af te stemmen op jouw stijl. Exterieur wordt niet vergeten: de elegante gevelbekleding, in moderne of landelijke stijl, vormt de finishing touch van de woning. De toevoeging van zwarte screens aan de strakke aanbouw behoudt het volledige zicht naar buiten, terwijl het interieur beschermd blijft tegen de zon.
Raamdecoratie als perfect onderdeel van je interieur
Eenvoud staat synoniem voor elegantie bij dit project. Een selectie van mooie stoffen, subtiele kleurtinten en verfijnde accenten leiden tot een prachtig eindresultaat. De structuur en lengte van deze gordijnen brengen de ruimte tot leven, hét bewijs dat iets heel eenvoudig écht een grote meerwaarde kan hebben. ’s Avonds in alle privacy een heerlijk bad nemen. ’s Ochtends genieten van de zon op je gezicht. Kies de kleur van je raamwerk en laat de jaloezieën opgaan in je kleurenpallet. Onze aanpak is altijd gericht op jouw comfort en stijl. Maak van raamdecoratie een integraal onderdeel van je interieur door het maken van de juiste keuzes. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren in onze showroom.
Til je leef- en werkruimtes naar een hoger niveau 
In deze realisatie brengen houten jaloezieën en linnen gordijnen een functionele en esthetische upgrade aan de leef- en werkruimtes. De jaloezieën zorgen voor een strakke lichtinval en optimale privacy, essentieel voor zowel woonkamers als professionele settings zoals deze praktijk. De combinatie van organische vormen en strakke lijnen creëert een mooi samenspel, terwijl de inwoners volledige controle behouden over licht en inkijk. Klassieke zwarte rolluiken en de SQUID-raamdecoratie zorgen voor privacy waar nodig. Dit project toont aan dat raamdecoratie een sleutelrol speelt in zowel het comfort als de stijl van een ruimte.
Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 09.08.02

Bouwverlof

Onze showroom sluit tijdelijk de deuren vanwege het bouwverlof.

We zullen gesloten zijn vanaf donderdag 11/07 t.e.m. dinsdag 06/08

Vanaf woensdag 07/08 heten we je opnieuw van harte welkom.

Tot snel!

Het Boonen-team

Boonen-Kontich-showroom