Realisaties
Gordijnen

Boonen_CU-14

Binnenkijken bij onze klanten

Tijdloos zwart
Lichte rolgordijnen? Prachtig. Maar donkere rolgordijnen, die kunnen voor een krachtig en tijdloos statement zorgen in je interieur zoals te zien bij deze realisatie. De gouden tinten van de verlichting maken het plaatje af.
Elegantie in je interieur
Een mooie stof, een zachte kleurtint en een elegant accent. De perfecte omschrijving voor deze realisatie. Soms moet je niet te gek doen voor een prachtig eindresultaat.
Combinatie glasgordijn-overgordijn
Deze realisatie toont de combinatie van een glasgordijn en een overgordijn. Een prachtig resultaat die garant staat voor een romantische sfeer.
Badend in het licht thuiswerken
Geen zin in afleiding? Sluit simpelweg je gordijnen maar geniet nog steeds van al het licht om fijn te vertoeven in je bureau.
Laat je slaapkamer stralen
Deze realisatie is er eentje die warmte uitstraalt. De gordijnen doen de ruimte extra tot zijn recht komen door de mooie structuur van de stof en de ideale lengte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Komt zeker eens langs in onze showroom.
Duurzaam linnen, een streling voor je interieur
Linnen, de stof van het moment. Voor deze klant kozen we een warme kleur die de houten meubelen mooi accentueert. Linnen gordijnen worden net altijd iets langer gemaakt zodat ze elegant ‘leunen’ tegen de vloer.
Overgordijn met een warme linnenlook
Warmte, gezelligheid en functionaliteit. Dé karakteristieken die deze realisatie met aardetinten omschrijven. Het interieur van deze klant ligt volledig in lijn met de genomen keuzes in kleur en materiaal van dit overgordijn.