Glazen Dak. Elegantie en verscheidenheid.

Een terrasoverkapping met een glazen dak maakt het mogelijk om al vroeg in het voorjaar te genieten van de eerste zonnestralen. U verlengt met een terrasoverkapping met een glazen dak het zomergevoel en geniet daarom langer van uw tuin.

Tuinmeubels en de bijbehorende kussens kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Vluchten voor een onverwachte regenbui hoeft niet meer. Met een terrasoverkapping met glazen dak verandert ook de lichtinval in uw woonkamer niet.

Als het in de herfst frisser en vochtiger wordt dan zorgen de gesloten glazen wanden ervoor dat u zorgeloos kan genieten van uw tuin.

Erkend Weinor Toppartner

Door onze jarenlange ervaring met hun producten is Boonen Zonwering een Weinor Toppartner, erkend voor competentie en kwaliteit.

De  terrasoverkapping Terrazza van Weinor is een glazen dak dat overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en een hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse types huizen en eisen.

Zo haalt u de tuin naar binnen – met de Glasoase ® van Weinor creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Het Terrazza dak aangevuld met een glazen onderbouw -schuivende of opvouwbare, profielloze glaselementen – maakt dit tot een ongeïsoleerde tuinkamer. In de zomer opent u de glazen wanden zodat u optimaal kan genieten van de zon en frisse lucht.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Een veranda- of serrezonwering op of onder het dak, verwarmingselementen Tempura (infraroodstralers) en Ledverlichting  maken uw terras tot ieders favoriete plekje!

Voor bijkomende inlichtingen over terrasoverkappingen met een glazen dak neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.

Merken Glazen Daken

logo weinor top partner buitenzonwering antwerpen