Terrasoverkappingen. Ongeacht het weer buiten kunnen genieten.

Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door! De tuin is een verlengstuk van onze leefruimte geworden. Met een terrasoverkapping kan dit “buitenleven”  comfortabel en optimaal gerealiseerd worden.

Met een terrasoverkapping hebt u het hele jaar door sfeer, comfort en optimaal leefplezier in uw tuin. Door de terrasoverkappingen van Boonen Zonwering kan u nu ook in de tussenseizoenen optimaal van uw tuin en terras genieten.

Erkend dealer

Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande oplossingen van onze leveranciers, RENSON en WEINOR.
Door de talrijke opleidingen en de door hen geleverde ondersteuning, kunnen wij u een optimale service bieden met de nodige waarborgen voor een ideale en duurzame terrasoverkapping.

Als erkend Renson Ambassador en Weinor Toppartner erkend voor competentie en kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw terrasoverkapping een droom zonder kopzorgen wordt!

Verschillende terrasoverkappingen

Verschillende uitvoeringen van terrasoverkapping zijn mogelijk, elk met zijn eigen kenmerken: de innoverende terrasoverkapping van Renson met een lamellendak Algarve® en Camargue® zijn een lust voor het oog! Wil u hierover meer informatie over Lamellendaken, klik dan hier.

Textiele daken zoals de Plaza Home® en Pergotex® van Weinor en de Laguna® van Renson zijn ook mogelijk. Deze hebben de eigenschap dat ze opgerold of opgevouwen kunnen worden  indien u dit wenst. Ook hier zijn mooie creaties te realiseren.
Klik hier voor meer info over Textieldaken.

Terrasoverkapping in glas: Terrazza® van Weinor. Een glazen dak, al dan niet uitgebouwd met schuifbare, glazen wanden, maakt van uw terras een echte tuinkamer. Terrasplezier tot  in de herfst! Klik hier voor meer info over Glazen daken.

Uw partner voor terrasoverkappingen

De voorkeur van reeds meer dan 10.000 klanten.

Met al meer dan 30 jaar ervaring op vlak van terrasoverkappingen is Boonen Zonwering uw betrouwbare partner voor advies op maat, de levering en de installatie van lamellendaken, textieldaken en glazen daken van de meest bekende merken.

De voordelen van een terrasoverkapping:

  • Beschutting tegen zon en regenweer.

  • Ideaal om grote oppervlakten te overdekken.

  • Eenvoudige elektrische bediening.

  • Handige opties zoals watergoten, afvoerbakjes, wind- en regenbeveiliging, reclameopdruk.

  • Extra verwarming en verlichting mogelijk.

Voor bijkomende inlichtingen over terrasoverkappingen neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.

Voorbeelden Terrasoverkappingen

Merken Terrasoverkappingen