Ontdek ons uitgebreid gamma aan rolluiken!

Voorzetrolluiken

Indien uw ramen nog niet aan vervanging toe zijn, dan is een voorzetrolluik wellicht de ideale oplossing. Ook indien u nog geen rolluiken had geplaatst bij de bouw van uw woning komen voorzetrolluiken goed van pas. Ze kunnen immers makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder dat hierbij kap- of breekwerken komen kijken.

Het Alukon voorzetsysteem is van topkwaliteit. De volgeschuimde lamellen in dikwandig aluminium bandmateriaal waarborgen een uitstekende inbraakwering en isolatie tegen koude en warmte.

Inbouwrolluiken

Overweegt u om te bouwen of te verbouwen? Laat dan meteen ook inbouwrolluiken installeren. Zodoende verhoogt u in één klap uw woon- of werkcomfort.
Ze kunnen naadloos in uw gevel geïntegreerd worden en zijn onzichtbaar in de geopende stand waardoor ze strak in het gevelvlak passen wanneer ze zijn neergelaten.

Vervang uw houten of pvc rolluikbladen door nieuwe pvc of dubbelwandige geïsoleerde aluminium lamellen. Indien u bovendien opteert voor elektrificatie van uw bestaande rolluiksysteem wordt dit bijzonder comfortabel in gebruik. U kunt zelfs voor een timerfunctie kiezen.

Garage rolluiken of Rolhekken

Rolhekken voor o.a. garages zijn ideaal wanneer u een veilige en decoratieve afsluiting wenst voor uw handelszaak. Zowel uw winkeldeur, inrit of etalage kunt u ermee afsluiten én tegelijk voor voldoende doorkijk zorgen.

De toepassingsmogelijkheden van de Alukon garagedeuren zijn heel breed. Voor elke opening hebben wij de perfecte oplossing, zonder plaatsverlies.

Voor bijkomende inlichtingen neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.

Voorbeelden Rolluiken

Onze Merken