Vouwgordijnen. Modieus en warm, voor moderne & klassieke interieurs.

Vouwgordijnen, zijn gordijnen waarbij er horizontale vouwen of plooien ontstaan bij het optrekken. Ook wel American stores genoemd. En kunnen manueel met ketting  of electrisch bediend worden. Vouwt u het gordijn op, dan heeft u een optimale lichtinval en doorkijk naar buiten. Vouwt u het gordijn uit, dan kan u genieten van privacy.

Ze zijn eenvoudig, functioneel en sterk maar ook zeer decoratief. Ze bestaan in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen.

Met een vouwgordijn creëert u een huiselijke sfeer. Ze worden vaak de sfeermakers bij uitstek genoemd en geven uw woning een eigentijdse uitstraling!

Vouwgordijnen zijn ideaal voor het creëren van een romantische of klassieke uitstraling in uw interieur. Ze geven de ruimte meteen sfeer en warmte.

Onze collectie vouwgordijnen omvat naast schitterende stoffen ook details die ons aanbod bijzonder maken. De afwerking is steeds van de hoogste kwaliteit en op maat gemaakt. Door te kiezen voor een mooie stof wordt de elegantie van het vouwgordijn nog meer benadrukt.

Wij bieden de keuze uit transparante, halftransparante (lichtdoorlatende) en verduisterende vouwgordijnen, in verschillende kleuren. Kiest u voor een transparante stof, dan kiest u voor sfeer en filtering van het zonlicht. Kiest u voor een halftransparante of lichtdoorlatende stof, dan filtert u het zonlicht in grotere mate en beperkt u ook de in- en uitkijk. Verduisterende vouwgordijnen zijn natuurlijk ideaal voor de slaapkamer.

Vouwgordijnen in transparante of halftransparante stof kunnen perfect gecombineerd worden met overgordijnen.

Partner van Inside Belgium

Boonen Zonwering werkt nauw samen met Inside Belgium, dat een belangrijke rol speelt op de wereldmarkt. Wij hebben uitgebreide ervaring met bijzondere afmetingen.

Inside vouwgordijnen zijn het perfecte alternatief om zowel moderne als klassieke interieurs te verfraaien. Zowel verticale, schuine als horizontale toepassingen behoren tot de mogelijkheden.

Nieuw!

Bijzonder aantrekkelijk is de CasaMia collectie van Inside Shadow. Ontwerp zelf uw digitaal geprinte stof. Klik hier en combineer naar hartenlust. Kies eerst uw motief door op het mapicoontje te klikken. Kies vervolgens uw kleuren, de stof (transparant, translucent en blackout) en product. De kleuren zijn benaderend. De ware kleuren kunt u bekijken in ons collectieboek of in onze showroom. Wij maken graag een 3D-voorstelling van uw ontwerp!

Voor bijkomende inlichtingen over vouwgordijnen neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.