Overgordijnen. Sfeervol en functioneel.

Overgordijnen geven uw interieur niet alleen een warme gezellige sfeer en karakter, ze zijn ook zeer functioneel.

Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. Ze geven de nodige vulling aan een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf. Zo houden ze de warmte in huis tijdens de koude wintermaanden en zorgen ze voor een koele woning tijdens de zomer. Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken.

De stofkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur.  De mogelijkheden zijn eindeloos door de enorme variatie aan gebruikte stoffen en de wisselwerking met andere interieurelementen zoals de zetels, tapijten, behang…

Voor de ophanging van overgordijnen kan u kiezen uit verschillende ophangsystemen. Onze stoffencollecties zijn van: Toppoint en Inside Shadow.

Nieuw!

DUOh-stoffen van Inside Shadow bieden verrassende combinaties van twee stoffen. Zo zijn schitterende ontwerpen mogelijk.

Sober of kleurrijk, met print of effen….  Bijna elke gordijnstof kan geconfectioneerd worden zodat een combinatie van overgordijnen en vouwgordijnen in één en dezelfde kamer mogelijk is.

Wij bieden u met ons uitgebreid gamma een groot aantal mogelijkheden en nodige u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en een persoonlijk adviesgesprek.

Alle overgordijnen worden volgens de wens van de klant uitgevoerd. De opmeting en de plaatsing wordt door eigen personeel verzorgd.

Voor bijkomende inlichtingen over ons aanbod van overgordijnen neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.