Glasgordijnen. Een hip effect.

Glasgordijnen of transparante voiles hoeven zeker niet oubollig te zijn. De tijd dat ze allemaal wit en hetzelfde waren ligt ver achter ons. Integendeel, moderne en doorzichtige stoffen met een aangepaste confectie zorgen voor een trendy effect.  Tegenwoordig vind je glasgordijnen in allerlei structuren en kleuren.

Glasgordijnen (of voiles) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer in uw woon- of slaapkamer uitoefenen. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een gezellig besloten karakter en een vriendelijke uitstraling.

Glasgordijnen hebben als voordeel dat er zowel modieuze als praktische aspecten aan verbonden zijn. Ze zorgen ervoor dat het daglicht binnen komt en dat de nieuwsgierige blikken buiten blijven.

Op maat

Onze glasgordijnen worden voor u op maat gemaakt. U kan de maten van uw ramen meebrengen naar onze showroom voor een vrijblijvende offerte of, indien u dit wenst kunnen wij de ramen voor u komen opmeten en dan geven wij prijzen op maat. De prijs is dus afhankelijk van uw voorkeur.

Wanneer wij over de maten van uw ramen beschikken en de stof is gekozen, worden de glasgordijnen in de beste Belgische ateliers geconfectioneerd.

Indien gewenst kan onze eigen plaatsingsdienst ze bij u thuis komen plaatsen.

Onze merken: Inside Shadow en Toppoint.

Voor bijkomende inlichtingen over glasgordijnen neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.