Op zoek naar een duurzame oplossing voor buitenzonwering?

Zonlicht is niet alleen dè gratis verlichtingsbron bij uitstek, het is tevens essentieel voor ons gevoel van welbehagen. Door voldoende glasramen te voorzien trachten wij dan ook zoveel mogelijk zonlicht in onze woningen binnen te laten schijnen.

Tijdens de zomermaanden kan de overvloed aan zonlicht ons comfort echter ernstig verstoren door:

  • oververhitting

  • verblinding

  • verkleuring van meubilair

  • weerkaatsing in TV- en computerschermen

Deze negatieve effecten van overmatig zonlicht kunnen vermeden worden door een aangepaste zonwering. Om in onze woningen oververhitting tegen te gaan is buitenzonwering de enige efficiënte oplossing omdat ze verhindert dat de warmtestraling het venster en dus ook het interieur kan bereiken. Daarnaast hebben de meeste types buitenzonwering ook een belangrijke esthetische impact op uw gebouw. Een weloverwogen keuze zal er bijgevolg voor zorgen dat uw energiezuinige woning er op zijn best uit ziet!

De buitenzonwering van Boonen Zonwering kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden: als zonwering of als isolator tegen warmte en zonnestralen. Dankzij onze oplossingen worden u en uw interieur beschermd tegen overmatig zonlicht en geeft u bovendien een moderne toets aan uw huis.

Uw partner voor buitenzonwering

De voorkeur van reeds meer dan 10.000 klanten.

Met al meer dan 30 jaar ervaring op vlak van zonnewering is Boonen Zonwering uw betrouwbare partner voor advies op maat, de levering en de installatie van zonnetenten, verandazonwering en screens van de meest bekende merken.

Voor bijkomende inlichtingen over buitenzonwering neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.

Voorbeelden Buitenzonwering

Merken Buitenzonwering

logo weinor top partner buitenzonwering antwerpen
logo somfy buitenzonwering antwerpen
logo dickson buitenzonwering antwerpen