Velux Binnenzonwering

Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen. Velux is wereldwijd marktleider en biedt voor deze dakvensters een zeer groot assortiment aan oplossingen voor binnenzonwering. Bij Boonen Zonwering kan u in onze showroom al deze producten bekijken en bestellen.  Wij staan u alvast graag te woord.

Niets is gemakkelijker te realiseren dan binnenzonwering voor Velux-dakramen. Open uw dakraam, noteer het type dat vermeld staat op het aluminium/PVC plaatje van de verluchtingsklep en breng een bezoek aan onze toonzaal. Hier kunt u verschillende toepassingen en de nieuwste collectie bekijken.

Nieuw!

Velux toebehoren zijn reeds op 5 werkdagen leverbaar!

Velux rolgordijnen zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. De lichtdoorlatende rolgordijnen kunt u desgewenst met zijgeleidingsprofielen bestellen en eventueel combineren met een plisségordijn. Zo heeft u twee producten in een dakraam. De verduisterende rolgordijnen zijn 99% verduisterend en kunnen desgewenst ook worden gecombineerd met een plisségordijn. Zo heeft u overdag lichtdoorlatende raamdecoratie en ’s-avonds volledige verduistering. Ideaal voor slaapkamers.

Velux heeft ook een ruime collectie jaloezieën. Deze zijn bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals badkamers. De plisségordijnen vormen een schitterende binnenzonwering.

Voor bijkomende inlichtingen over de Velux oplossingen neem nu contact op met ons, of breng een bezoek aan onze showroom.